3 pakjes toegevoegd aan het winkelmandje,
Ă©Ă©n pakje gratis!

We hebben 3 prijzen gewonnen op de Homegrown Cup:

🥇 Categorie Iceolator met Papaya Power 2.0
🥇Categorie Fleur met Limepaya : Papaya Power 2.0 cup winnaar gesneden × Sinaasappel Nectar
🥉Categorie Dabadoo Rosin : Papaya Power 2.0

Meer lezen

Internationale verzending

Frankrijk, Zwitserland, Amerika...

Superieure kwaliteit

+30 jaar onderzoek en ontwikkeling

Veilige betalingen

Creditcard, Bankoverschrijving

Genetisch Nieuws

Onze aanbevolen artikelen :

Nous avons gagné 3 prix à la Homegrowncup !

🥇 Categorie Iceolator avec la Papaya Power 2.0
🥇Categorie Fleur avec la Limepaya : Papaya Power 2.0 cup winner cut × Orange Nectar
🥉Categorie Rosin : Papaya Power 2.0

Prix Homegrowncup

Welkom bij ZmoothieZ

Welkom bij ZmoothieZ! De site gewijd aan verzamelbare cannabiszaden van uitzonderlijke kwaliteit en heerlijke aroma’s. ZmoothieZ is het hoogtepunt van meer dan 30 jaar reizen, passie en ontmoetingen, op zoek naar de beste cannabissoorten uit de vier hoeken van de wereld. ZmoothieZ is veel meer dan een winkel, het is een concept waar de wereld van cannabis ons inspireert en ons elke keer meeneemt op nieuwe avonturen en nieuwe ontdekkingen. Sluit je bij ons aan en ontdek onze buitengewone collectie die je meeneemt in onze wereld van kwekers en veredelaars.

Ons assortiment geuren

We selecteren de allerbeste zaden om je de allerbeste kwaliteit te garanderen. We bieden een verscheidenheid aan uitzonderlijke smaken om al je zintuigen te prikkelen.

Tutti candy
Candy lime

Ontdek onze producten

Onze catalogus is een ware viering van de diversiteit van cannabis. Elk product dat we aanbieden is het resultaat van tientallen jaren hard werk, passie en toewijding. 

We hebben jarenlang de wereld rondgereisd om de beste Elite-klonen en de zeldzaamste en meest uitzonderlijke genetica.

photo pour la page d'accueil

Onze genetica zijn niet zomaar zaden, ze zijn de afspiegeling van onze passie en liefde voor deze prachtige plant. Ze zijn getest in verschillende omstandigheden, op vele continenten, binnen en buiten, om hun robuustheid en vermogen om zich aan te passen aan een breed scala van klimatologische omstandigheden te garanderen en om veel stress te weerstaan.
Het is ons doel om je toegang te geven tot de beste cannabissoorten en je een wereld van delicate, geurige smaken te laten ontdekken.

Created with Fabric.js 5.2.4

LOGOS

Created with Fabric.js 5.2.4

Gratis downloaden

Download onze logo’s en maak je eigen stickers en goodies.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om alle logo’s te ontvangen.

Een wereldwijde gemeenschap!

map zmoothiez

Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Australië, Canada, Thailand...

Wereldwijde levering!

Overal ter wereld laten bezorgen

Toutes nos graines de cannabis sont testĂ©es sur plusieurs cycles complets  avant d’ĂŞtre commercialisĂ©es.

Created with Fabric.js 5.2.4

Nos graines de cannabis sont testĂ©es en intĂ©rieur et en extĂ©rieur sur plusieurs continents et dans diffĂ©rentes conditions climatiques avant d’ĂŞtre commercialisĂ©es.

Toutes nos graines de cannabis sont des créations originales de Zmoothiez, fruit de nos sélections, de notre passion et de notre travail. Nous vendons uniquement des graines de cannabis que nous produisons nous-mêmes.

Tous nos produits sont testés et contiennent moins de 0,2% de THC.

Waarom is ZmoothieZ je beste keuze?

icon - quality

Ongeëvenaarde kwaliteit

Bij ZmoothieZ is kwaliteit niet alleen een belofte, het is een filosofie. We streven er voortdurend naar om de hoogste kwaliteit cannabisgenetica te leveren, onze passie te eren en trouw te blijven aan onze decennialange toewijding aan intensief onderzoek en testen.

icon - héritage noir

Een solide erfgoed

Onze ervaring van meer dan 30 jaar in de geschiedenis van cannabisteelt is onze grootste kracht. Het is een bewijs van onze passie voor cannabis en ons verlangen om die passie met jou te delen. Onze expertise is jouw garantie voor het vinden van unieke producten van uitzonderlijke kwaliteit.

icon - team

Een team tot uw dienst

We zijn meer dan een leverancier, we zijn je partner in jouw reis met cannabis. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar, om al je vragen te beantwoorden, je te helpen bij je keuzes en je een unieke en persoonlijke koopervaring te bieden.

Al onze producten zijn getest en bevatten minder dan 0,2% THC.

Accès réservé aux majeurs

Ce site web propose des informations sur le cannabis et ses graines.
Son contenu est exclusivement destiné à un public adulte.
Les graines sont strictement rĂ©servĂ©es aux souvenirs et aux nouveautĂ©s. La germination des graines de chanvre est strictement limitĂ©e aux pays, Ă©tats ou provinces dans lesquels il est lĂ©gal de le faire. Zmoothiez Genetics n’accepte aucune responsabilitĂ© pour toute utilisation non conforme aux lois locales et nationales.