Presentatie van Sanlight, een van de wereldleiders in LED-verlichting, partner van ZmoothieZ

Table des matières

Over ons

Ons bedrijf is gevestigd in het westen van Oostenrijk en staat voor innovatie. In het hart van Vorarlberg ontwerpen en produceren we geavanceerde en efficiënte LED-armaturen. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de commerciële tuinbouw, maar ook om huiselijke en amateur-omgevingen te verrijken.

Met onze jarenlange tuinbouwexpertise en diepgaande kennis van fotonica en halfgeleiders integreren we deze kennis in de ontwikkeling van onze verlichtingsoplossingen.

Zoek op

„We voeren diepgaande studies uit in onze eigen laboratoria, waar we een grote verscheidenheid aan planten kweken onder onze gespecialiseerde lampen. De resultaten van ons onderzoek worden snel verwerkt in onze productontwikkeling. Bovendien kunnen klanten in onze kweeklaboratoria hun eigen projecten simuleren en testen voordat ze worden geïmplementeerd. Om onze vaardigheden te versterken, werken we ook samen met universiteiten en andere onderzoeksinstituten.“

Meettechnieken 

Bij SANlight belichamen we kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie op het hoogste niveau. Onze woorden worden ondersteund door ons volledig uitgeruste verlichtings- en elektronicalaboratorium, waar we de PPF-waarden van onze producten en prototypen, evenals andere radiometrische en fotometrische grootheden, nauwkeurig kunnen bepalen met behulp van onze gekalibreerde bol van Ulbricht. Bovendien beschikken we over de nodige hulpmiddelen voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van verlichting en elektrotechniek.

Productie

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen, worden al onze producten in eigen huis geproduceerd. Dankzij de korte assemblageprocessen en het geoptimaliseerde ontwerp van onze armaturen wordt de productie in Oostenrijk zonder extra kosten uitgevoerd. Als klant profiteert u van de typisch Oostenrijkse toewijding en knowhow van onze vakkundige medewerkers. Bovendien hechten we veel belang aan de selectie van hoogwaardige, regionale leveranciers. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van onze producten en vermindert onnodig transport, waardoor het milieu wordt ontzien.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Autres articles qui pourraient vous intéresser :

Accès réservé aux majeurs

Ce site web propose des informations sur le cannabis et ses graines.
Son contenu est exclusivement destiné à un public adulte.
Les graines sont strictement réservées aux souvenirs et aux nouveautés. La germination des graines de chanvre est strictement limitée aux pays, états ou provinces dans lesquels il est légal de le faire. Zmoothiez Genetics n’accepte aucune responsabilité pour toute utilisation non conforme aux lois locales et nationales.