Goed advies voor nieuwe cannabisgebruikers

Table des matières


Ben je eindelijk klaar om je eerste stap in de wereld van cannabis te zetten?

Voordat je je eerste proeverij gaat doen, willen we je graag een paar nuttige aanbevelingen geven zodat je weet waar je aan begint en je reis zo soepel mogelijk verloopt. Het ZmoothieZ team deelt graag zijn ervaring om nieuwelingen te helpen hun lichaam en geest voor te bereiden op deze lonende nieuwe ervaring. Dus hier is ons advies en onze top tips om je eerste reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Het juiste moment kiezen

Als je klaar bent voor je eerste ervaring met de cannabiswereld, kies dan een moment waarop je helemaal vrij kunt zijn. Vermijd het plannen van activiteiten en bevrijd jezelf van al je verplichtingen om een ontspannen geest te hebben, zodat je zonder stress van dit moment kunt genieten. Het is zelfs aan te raden om je eerste stappen ’s avonds te zetten, omdat sommige wietsoorten je een zwaar gevoel kunnen geven of je zelfs zin kunnen geven om te slapen, wat een einde aan je dag zou kunnen maken.

Mensen kiezen die je kunt vertrouwen

De eerste keer kan heel sensorieel zijn voor beginners, dus het is aan te raden om een comfortabele en veilige omgeving te kiezen. Omring jezelf met mensen die vertrouwd zijn en dicht bij je staan, in wie je het volste vertrouwen kunt hebben, zodat je een goed moment kunt delen dat baadt in positieve energie, en die je ook kunnen geruststellen als je je houvast verliest. Zoals bij elke leerervaring is het geruststellend om het voordeel te hebben van iemand met ervaring die je helpt om je eerste stappen veilig te zetten.

Je grenzen respecteren

Het is een aanbeveling die geldt voor bijna alles wat je in het leven doet, en het geldt in het bijzonder voor cannabisgebruik. Aarzel niet om een pauze te nemen als je de effecten begint te voelen. Omdat je weet dat de sensaties zich een tijdje tot een crescendo zullen opbouwen, is het verstandiger om te wachten en de golf te laten passeren voordat je meer neemt. Dit is de beste techniek om je niet overweldigd te voelen, of zelfs je houvast te verliezen, en vooral om de intensiteit van de verschillende fasen voorzichtig te begrijpen.

Gehydrateerd blijven

Het inhaleren van cannabis veroorzaakt een ongemakkelijk gevoel van een plakkerige mond en een droge keel. Om dit te verhelpen, moet je regelmatig hydrateren met water of gearomatiseerde dranken zoals thee of frisdrank, maar alcohol wordt sterk afgeraden. Als je tegelijkertijd zin hebt in een aperitiefje, vergeet het dan maar. De combinatie alcohol en wiet veroorzaakt duizeligheid en leidt onvermijdelijk tot misselijkheid of overgeven.

Bereid je voor op grote honger

Na het consumeren van cannabis krijg je een hongergevoel dat je aanzet tot het verslinden van alles wat je te pakken kunt krijgen, vooral zoete etenswaren. Om dit verlangen naar cannabis te stillen, moet je vooruit plannen en eraan denken om van tevoren een paar snacks te kopen, en vooral voorkomen dat je een lege koelkast hebt!

Niet rijden

Vooral als je een beginner bent, kun je niet van tevoren voorspellen welke effecten wiet zal hebben op je lichaam en hersenen, en vooral hoe lang het zal duren voordat ze uitgewerkt zijn. Denk er dus niet aan om te gaan rijden na het gebruik van cannabis. Met het risico in herhaling te vallen, is het het beste om het juiste moment voor je ervaring te kiezen en niets belangrijks te plannen…en autorijden is daar één van.

Verwen jezelf!

Een van de beste dingen aan wiet is dat het je ontvankelijker maakt voor de buitenwereld en al je zintuigen versterkt. Alles kan mooier en aangenamer worden, dus profiteer van dit moment om je favoriete films, muziekalbums of videogames tevoorschijn te halen, die nog vermakelijker worden. Door deze perceptie van de zintuigen te veranderen, inclusief zintuiglijke en auditieve reflexen, kan wiet je tientallen manieren bieden om jezelf te vermaken. Sommige cannabis kan zelfs je creativiteit stimuleren en je artistieke genialiteit onthullen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Autres articles qui pourraient vous intéresser :